Hlavní navigace

Nova hledá nové tváře do svého nejsledovanějšího seriálu Ulice

9. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
9. 12. 2009

Komerční televize Nova chystá konkurz na obsazení tří postav do jednoho ze svých nejúspěšnějších seriálů a stálic – Ulice. Výběr tváří pro tento dnes již nekonečný seriál proběhne v pražském Kulturním centru Vltavská. Obsazeni mohou být tři lidé. Konkurz je velkou příležitostí pro mladé herecké talenty, kteří se v případě úspěšného absolvování budou objevovat po boku Terezy Brodské a dalších skvělých herců seriálu Ulice, uvedla koordinátorka Novy Lucie Juráčková.

Pokud se chcete zúčastnit konkurzu, musíte být dívka vypadající vzhledem na 13 a 14 let. Tyto postavy, které budou dvě, budou hrát nevlastní dcery Báry Jordánové, které v seriálu představuje Tereza Brodská. Do další rodiny hledá Nova jednoho chlapce, který vypadá na 14 let. Veřejný konkurz se koná 12. prosince od 8 do 17 hodin v Kulturním centru Vltavská, Bubenská 1, Praha 1 (metro Vltavská). Podmínkou je přítomnost zákonného zástupce a připravenost na dlouhodobou spolupráci s českou komerční jedničkou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).