Hlavní navigace

Nová dvojice Televizních novin na Nově: Kristina Kloubková a Martin Pouva

7. 10. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Televizní noviny jsou pro mě zcela novou disciplínou, platí zde jiná pravidla. Přesunout se z několikaminutových Sportovních novin je pro mě velký posun v kariéře,“ uvedl Pouva.

Novou moderátorskou dvojicí Televizní novin na TV Nova bude od následujícího víkendu, konkrétně soboty 11. října, Kristina KloubkováMartin Pouva. Kloubková už si dříve vyzkoušela moderování Odpoledních Televizních novin, kde se objevovala vedla Renáty Czadernové, v hlavní zpravodajské relaci se objevila vedla Reynoldse Korantenga v době, kdy Lucie Borhyová pobývala na mateřské dovolené. Stávající složení moderátorských dvojic Televizních novin tedy bude: Lucie Borhyová – Reynolds Koranteng, Renáta Czadernová – Petr Suchoň a Kristina Kloubková – Martin Pouva.

Tipy C

ČTĚTE TAKÉ: Lucie Borhyová se vrací do Televizních novin, prý už definitivně

Výběr moderátorské dvojice intenzivně probíhal celý poslední čtvrt rok, protože jsme si uvědomovali moderátorské kvality Kristiny Kloubkové a chtěli jsme jí najít toho nejlepšího pracovního partnera. Tím se z mnoha adeptů stal jednoznačně zkušený moderátor a novinář Martin Pouva, konstatoval při příležitosti představení nové moderátorské dvojice Martin Švehlák, ředitel sekce zpravodajství skupiny Nova. Televizní noviny jsou pro mě zcela novou disciplínou, platí zde jiná pravidla. Přesunout se z několikaminutových Sportovních novin do hlavní zpravodajské relace trvající téměř čtyřicet minut je pro mě velký posun v kariéře, ke kterému ale přistupuji s velkou pokorou, uvedl Pouva.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).