Hlavní navigace

Nová Digi TV: jak řešit případné problémy s kanály Digisport 3 a Digisport 4

13. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V otevřeném dopise zveřejněném na svých stránkách vysvětluje tato satelitní platforma možné příčiny potíží. A říká také: nejde o výpadek. Stanice jsou neaktivní.

Operátor vypustil do světa otevřený dopis začínající slovy: Vážení klienti, v posledních dnech dostáváme více dotazů na vysílání stanic Digisport 3 a Digisport 4 na Digi TV s tím, že na vašich televizorech uvedené stanice nejsou aktivní.

NAPSALI JSME: Nová Digi TV oznámila výsledky vlastního průzkumu 

Nová Digi TV: Digi Sporty přesunuty, balíček Maxi zdražen

Nová Digi TV: Kdy budou přidány Digi Sporty?

V další části dopisu pak rozebírá možné příčiny tohoto jevu. Mohou prý být následující:

BRAND24

  • Stanice Digisport 3 a Digisport 4 jsou dostupné (aktivní) pouze v době přenosů španělské La Ligy. Jinak aktivní nejsou a na obrazovce je v tomto smyslu uvedeno hlášení. Nejde tudíž o závadu.
  • Vaše smlouva je nadále vedena v režimu „staré Digi“, na které nejsou tyto kanály dostupné. K jejich sledování potřebujete mít aktivovánu Novou Digi TV a balíček Sport.
  • Vaše smlouva je už převedena na Novou Digi TV, ale máte objednán pouze základní balíček, balíček Extra, či HBO. Digisport 3 a Digisport 4 naleznete výlučně v balíčku Sport a Maxi. Ten však musí být aktivován po 1. březnu 2016 a v balíčku Maxi objednaném do 29. února 2016 nejsou uvedené stanice zahrnuty!
  • Vaše smlouva byla převáděna na Novou Digi TV mezi 1. 3. a 7. 3. 2016 a v tomto případě jsme balíček Sport aktivovali až po doručení originálu Dodatku ke smlouvě, jímž byl uvedený balíček závazně objednán.

Operátor dále vysvětluje, že v reakci na požadavky zákazníků už postup v posledním bodě změnil a bude objednané balíčky aktivovat okamžitě po uzavření příslušné smlouvy či dodatku ke smlouvě.

Digi TV také upozorňuje: Pokud přesto nebudete mít v době přenosů španělské La Ligy kanály Digisport 3 a 4 aktivní, máte smlouvu převedenou na Novou Digi TV a využíváte balíček Sport, nebo Maxi aktivovaný po 1. 3 . 2016, informujte nás prosím prostřednictvím soukromé zprávy s číslem Vaší smlouvy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).