Hlavní navigace

Nova chystá na jaro seriál Policie Modrava, přesný termín nasazení prozatím tají

10. 12. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova zároveň informovala, že všechny populární seriály se na její obrazovce objeví opět už v lednu příštího roku. Ordinace v růžové zahradě 2 nabídne nové logo i znělku.

Začátkem příštího roku se konečně dostane na obrazovku televize Nova Policie Modrava, původně nerealizovaný seriál, který vznikl později na základě pilotního dílu z roku 2011. Jeho hlavní hrdinkou bude kriminalistka Jana Vinická v podání Soni Norisové, jenž z osobních důvodů přichází z většího města na venkov a přijme uvolněné místo velitele policejní stanice na Šumavě. Tady se vyrovnávat s počáteční nepřízní místních policistů, kteří se nemohou smířit s tím, že jim velí žena. Hlavní hrdinku má charakterizovat především vtipnost, inteligence a její veselá a optimistická povaha se smyslem pro humor.

BRAND24

K TÉMATU: Nerealizovaný seriál Novy Policie Modrava nakonec vznikne. Natáčení začne v květnu

Nova zároveň informovala, že všechny populární seriály se na její obrazovce objeví opět už v lednu příštího roku. Hned od pondělí 12. ledna se diváci mohou těšit na pokračování příběhů svých oblíbených hrdinů ze seriálů Ulice a Doktoři z Počátků. V úterý 13. ledna s novým logem a znělkou opět odstartuje Ordinace v růžové zahradě 2, sdělila Anna Suchá, mluvčí mediální skupiny. Programová ředitelka Alex Ruzek ji doplnila: Věřím, že pokračování oblíbených seriálů potěší všechny jejich fanoušky. Například v Ordinaci v růžové zahradě 2 se diváci dočkají překvapení v podobě několika nových postav, které s dějem v nemocnici pořádně zamávají.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).