Hlavní navigace

Nova chystá další čtyři promo spoty na MTV

27. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
27. 10. 2009

Na obrazovce televize Nova se již od 1. listopadu objeví čtyři nová promo videa, která budou poutat na start česko-slovenské verze lifestylově-hudebního kanálu MTV. Informuje o tom týdeník Marketing&Media. Tyto spoty budou vycházet z původní dvaačtyřicetiv­teřinové upoutávky, kterou už česká komerční jednička vysílá. Jejich autory jsou podle M&M kreativní ředitel kanálů CET 21 Michal Pacina a šéf self promotion MTV Patrik Kettner.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Česko-slovenské MTV už má svůj promo klip na Nově

Známa už je také cena, za kterou si budou moci zájemci objednat reklamní spot. V prosinci vyjde takovýto způsob zviditelnění na dva a půl tisíce korun. Týdeník zároveň upozorňuje, že ceník bude pásmový, stejně jako je tomu u Novy Sport, a dodává, že stanice nebude mít k dispozici data z měření sledovanosti. MTV pro Českou a Slovenskou republiku odstartuje již 29. listopadu a bude součástí placených nabídek kabelových, IPTV a satelitních operátorů. Pro terestrickou digitální síť se s ní v současné době prozatím nepočítá.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).