Hlavní navigace

Nova bude vysílat loterii Fortuna Lotto. Monopol Sazky končí

18. 7. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
18. 7. 2011

Na obrazovce televize Nova by se mělo brzy objevit losování nové hry sázkové kanceláře Fortuna s názvem Fortuna Lotto. Končí tak několik desítek let trvající monopol, kdy Sazka nabízela na obrazovkách losování svojí hry Sportka. Informuje o tom server Aktuálně.cz. Tomu to potvrdil nejmenovaný zdroj blízký jednání. Máme dohodu, i když zatím předběžnou, uvedl.

BRAND24

Z ARCHIVU: Jan Tuna jako mluvčí Sazky skončil, nahradila ho Lenka Tichá

Společnost Fortuna Entertainment Group, pokračovatel společnosti FORTUNA sázková kancelář, vznikla v roce 2009 a stala se největším středoevropským provozovatelem kurzových sázek. Jak uvádí na svém webu, z původně české společnosti se postupem času rozrostla v holding, který nyní působí i na slovenském, polském a maďarském trhu. Na chorvatském trhu Fortuna působí prostřednictvím partnerské společnosti, která není součástí holdingu, ale patří do investiční skupiny Penta. Skupina trvale investuje do vývoje nových produktů a rozšiřuje stávající síť poboček a služeb.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).