Hlavní navigace

Nova, Prima i Česká televize už vědí, kdy představí novinářům podzimní schémata

22. 7. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pro šéfa Novy Christopha Mainusche to bude první velká tisková konference, na které se představí českým novinářům. Ti ho měli poprvé možnost vidět na oslavách jejích dvacetin.

Jak mediální skupina Nova, tak i konkurenční Prima, odhalila termín tiskových konferencí, na nichž odhalí formáty, které připravily pro diváky na podzimní měsíce. Jako první tak učinila už ve středu 16. července Prima. Datum, kdy bude odtajněno podzimní programové schéma jejích kanálů, bylo stanoveno na 7. srpna. Prima však pro tuto událost nezvolila tradičně některých z luxusních pražských hotelů, ale tentokrát novináře poveze až do jihomoravského Mikulova. Přímo tak naznačuje, že důraz bude kladen na seriálovou novinku Vinaři, v níž se představí i někdejší tvář Doktorů z Počátků Václav Postránecký.

BRAND24

K TÉMATU: Prima zvolila metodu plíživého PR: Odhaluje další seriálovou novinku Vinaři

Konkurenční skupina Nova se k žádným experimentům nechystá. I tentokrát zvolila pro prezentaci svých podzimních novinek a tradičních seriálových opor v podobě Ulice a Ordinace v růžové zahradě vlastní půdu. Tisková konference se bude konat v prostorách Barrandovského ateliéru číslo 2, a to již v pondělí 28. července od 16 hodin. Nutno upozornit, že pozdější odpolední čas je poměrně překvapením. Tiskové konference se zúčastní vrcholný management Novy včetně generálního ředitele Christopha Mainusche. Česká televize zatím termín tiskové konference tají, podle informací serveru DigiZone.cz to ale bude 5. srpna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).