Hlavní navigace

Nova a Markíza si registrovaly Česko Slovenskou Talentmánii

14. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 5. 2010

Hlavní podzimní tahák televizí Nova a Markíza se bude jmenovat dle informací serveru Mediálne.sk Česko Slovenská Talentmánie. Vyplývá to z indicií, které má web k dispozici. Tou nejzásadnější je registrace ochranných známek Česko Slovenská Talentmánia a Talentmánia u tamního úřadu průmyslového vlastnictví a také jeho českých variant.

U tuzemské pobočky si známky registrovala společnost Media Pro Pictures, v níž provozní ředitel skupiny CME Adrian Sarbu vlastnil ještě donedávna devadesátiprocentní podíl a následně ho od svého šéfa odkoupila a značku se rozhodla využít na všech trzích, kde působí. V současné době podporuje Nova s Markízou Česko Slovenskou Talentmánii ve vysílání jako anonymní projekt. Pouze apelují na ty, kteří mají talent, aby se připravili.

BRAND24

Tajnosti kolem svého společného projektu nedělají již několik dní Prima s TV JOJ. Ty nabídnou na podzim svým divákům Česko Slovenský Talent, který má podobný název jako show Novy a Markízy. Právě těmto dvěma televizím se podařilo původně zamýšlený projekt české a slovenské komerční televizní jedničky získat. Server DigiZone.cz vám včera také přinesl informaci, že své síly by měly také spojit Česká a Slovenská televize. ČT však přípravu projektu popírá. Ptal jsem se po celé budově a nikdo o ničem neví, uvedl pro server Týden.cz mluvčí veřejnoprávního média Ladislav Šticha.

První varianta loga, kterou si Media Pro registrovala u Úřadu průmyslového vlastnictví. (Zdroj: ÚPV)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).