Hlavní navigace

Nikdo není dokonalý měl přes milion diváků. Přesto má prý skončit

12. 1. 2011
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: 115393
12. 1. 2011

I když úterní díl zábavné talk show Nikdo není dokonalé na televizi Prima přitáhnul v průměru 1,228 milionu dospělých diváků a stal se nejsledovanějším pořadem na českých televizích po 20 hodině, spekuluje se o jeho konci. Jan Adam, manažer Karla Gotta, totiž deníku Blesk řekl, že se na něj produkční tohoto pořadu obrátila s žádostí o účast dlouholetého Zlatého Slavíka v naprosto poslední části Nikdo není dokonalý.

K TÉMATU: Nikdo není dokonalý se vrací na Primu, Krampol ale nesmí mluvit o politice

Volala mi produkční Primy s tím, že Nikdo není dokonalý definitivně končí a že by rádi důstojný konec, a tudíž že do posledního dílu by rádi duo Gott – Bohdalová, řekl Adam deníku Blesk. Moderátor soutěžní talk show Jiří Krampol listu řekl, že o žádném konci svého pořadu neví. Před čtyřmi lety mi Nikdo není dokonalý stáhli ze dne na den a nikdo mi nic také neřekl. A to jsem nečekal, protože sledovanost byla i 1 800 000. Teď máme v průměru 700 000, to je hodně dobrý, ale já už se ničemu nedivím, řekl.

ČTĚTE TAKÉ: Jiří Krampol: Rumun by neměl rozhodovat, co se líbí českým divákům

BRAND24

Úterní více než milionovou sledovanost Nikdo není dokonalý způsobilo rozhodnutí televize Nova nevysílat začátkem ledna svůj nejúspěšnější seriál Ordinace v růžové zahradě 2, který jinak mívá v úterý a ve čtvrtek přes dva miliony diváků. Místo něj v úterý Nova nabídla první díl katastrofického filmu Deset a půl stupně. Apokalypsa, který vidělo v průměru 948 tisíc diváků starších patnácti let. Film Nově zajistil průměrný podíl 24,95 procenta, kdežto Nikdo není dokonalý na Primě měl ve stejný čas podíl 31,42 procenta.

Mluvčí Primy Jana Kocová se k údajnému zrušení pořadu Nikdo není dokonalý nechtěla vyjadřovat. Nemohu vám k tomu říct vůbec nic. Nemáme ještě hotové jarní vysílací schéma, řekla deníku Blesk. Během dne pak Kocová rozeslala médiím tiskovou zprávu o milionové sledovanosti včerejšího dílu Nikdo není dokonalý.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).