Hlavní navigace

Nekódovaný satelitní kanál DMAX přichystal lákadla pro muže

1. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
1. 7. 2009

Řadu lákavých pořadů přichystala pro muže do svého programu německá nekódovaná stanice DMAX. Ta vysílá volně prostřednictvím jednoho ze satelitů společnosti SES Astra na pozici 19.2 st. vých. Jak informuje mediální server DWDL.de v nočním vysílání se objeví nejen erotika, ale také poker a wrestling. DMAX původně takovýto typ pořadů vysílat nechtěl, ale ekonomická krize ho nutí ke změnám.

Od července nabídneme nový program včetně erotiky, pokeru a wrestlingu. Díky tomu se nám podaří na naši stanici přilákat inzerenty, kteří na ní doposud chyběli, uvedla mluvčí Verena Adami. Přes den je však vysílání DMAX zaměřeno především na pořady věnované hobby. V programu se objevují formáty o automobilovém průmyslu, nových technologiích, vědě, životním stylu apod. Stanice vysílá nekódovaně na satelitu Astra 1F z frekvence 12.246 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4. DMAX vysílá stále ještě na satelitu také v analogu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).