Hlavní navigace

Nekódovaný ProSieben Maxx začal testovat na satelitu Astra, podívejte se na promo

12. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ PARAMETRY A VIDEO Tři čtvrtě minutová promo smyčka představuje ve stručnosti vybrané filmy, které ProSieben Maxx od září nabídne. Jde většinou o blockbustery.

Německý tematický kanál ProSieben Maxx, který odstartuje 3. září ve 20:15 premiérou akčního snímku Captain America: První Avenger, zahájil dnes zkušební vysílání na satelitní pozici 19,2 stupně východně. Promo spot, jímž se stanice divákům představuje, je nekódovaný a tento stav zůstane trvalý i po zahájení oficiální distribuce tohoto kanálu. V České republice a na Slovensku nebude pro sledování této stanice nutná žádná dekódovací karta. Program bude v režimu free-to-air distribuován na satelitu Astra 1L.

K TÉMATU: Nekódovaný ProSieben Maxx odstartuje 3. září, v premiéře nabídne blockbuster

BRAND24

Promo smyčka trvá necelou minutu, konkrétně 45 sekund, a jsou v ní použity prostřihy z filmů a pořadů, které se ve vysílání nejnovější stanice z rodiny ProSiebenSat.1 objeví. Nechybí například již zmiňovaný Captain America nebo akční snímek Cizinec s Angelinou Jolie a Johnny Deppem. Jako hudební podkres je použita skladba „Should Be Higher“ od legendární rockové skupiny Depeche Mode, která nedávno navštívila a ještě navštíví naše hlavní město. ProSieben Maxx je vysílán na stejné kapacitě jako například N24 nebo ProSieben.

Parametry příjmu: Astra 1L (19,2 stupně východně), 12545/H, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).