Hlavní navigace

Nekódovaný HD kanál Dubai Sports s Bundesligou změnil svůj vizuál

6. 10. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
6. 10. 2010

Do kompletně nového grafického kabátu se od října oblékla nekódovaná sportovní televizní stanice Dubai Sports HD. Ta si získala oblibu mezi českými satelitními diváky především díky pátečním a víkendovým přenosům z nejvyšší německé fotbalové soutěže, Bundesligy. Dubai Sports HD ocenili diváci jako neplacenou variantu ke kódovaným stanicím v tuzemských kabelových a satelitních sítích.

ČTĚTE TAKÉ: Více nekódovaného sportu v HD na satelitu také pro Evropu

DT24

Kanál je možné sledovat na pozici 26 st. východně prostřednictvím družice Badr 4 na těchto parametrech: 12169/V, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA). Pro příjem ve středních Čechách je doporučována parabola s minimálním průměrem 90 cm. Provozovatelem stanice je arabská společnost Dubai Media, pod kterou patří také kanál Dubai One. Ten pro změnu nabízí seriály a filmy v originálním znění obohacené o tamní titulky. Signál taktéž není kódován.

Ukázka z nekódovaného vysílání kanálu Dubai Sports HD. (Foto: vysílání Dubai Sports HD)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).