Hlavní navigace

National Geograhpic chystá první dokument s českou účastí

29. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 4. 2010

Dokumentární kanál National Geographic Channel nabídne koncem května svým divákům první pořad, který vznikal za účasti českých tvůrců. Stanice odvysílá 27. května ve 22 hodin seriál Na udici: Lov rybích příšer s podtitulem Lidožrouti: Ďábelský sumec. Tento dokument vznikl díky spolupráci centrály National Geograhpicu a Jakuba Vágnera, který bude tímto dílem také provázet.

Jde tak o další krok, kterým se snaží tato stanice přiblížit tuzemskému divákovi. Nedávno došlo k její lokalizaci do češtiny, ve stejném jazyce jsou v provozu též webové stránky. U některých operátorů, jako je např. UPC Česká republika (služba UPC Digital), je dokonce možné najít v českém jazyce také vybrané pořady sesterské stanice Nat Geo Wild. Společnost Channels, která v České republice programy pod hlavičkou National Geographic zastupuje, se však nyní zaměří především na propagaci poměrně nové hudební stanice Nat Geo Music.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).