Hlavní navigace

Na Slovensku vzniká celoplošná stanice IN TV, má kontroverzní podtext

24. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Chystaná televizní stanice, která má začít ve zkušebním režimu fungovat již od 1. prosince a v ostrém provozu pak od konce ledna 2016, už má svou webovou stránku na adrese intv.sk.

Na Slovensku se rýsuje projekt nové celoplošné stanice IN TV, za níž stojí spoluzakladatel kontroverzního rádia Slobodný vysielač. Provozovatel nebude šířit svůj signál na základě nové licence, ale využije změny, která byla schválená tamní TV Karpaty. Informoval o tom server O médiách.com novinářky Miroslavy Kernové. O médiách.com připomíná, že Slobodný vysielač dával v minulosti prostor například šíření konspiračních teorií a extrémistických názorů. Rádio například vyjádřilo podporu aktivitě „Vladimír Putin náš prezident“.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Kanály Arena Sport 1 a 2 získaly licenci od slovenského regulátora

Chystaná televizní stanice, která má začít ve zkušebním režimu fungovat již od 1. prosince a v ostrém provozu pak od konce ledna 2016, už má svou webovou stránku, již je možné najít na adrese http://www.intv.sk/. Na ní slibuje zpravodajství, diskusní relace, dokumentární filmy, vzdělávací pořady, filmy i seriály a chybět nemají ani pořady pro děti. Provozovatel stanice již vyjednává s operátory o zařazení tohoto programu do nabídek. Jedním z nich je například společnost UPC Broadband Slovakia. Televize chystá například magazín Piatok 13 pro milovníky záhad, nevysvětlitelné události a konspirační teorie.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).