Hlavní navigace

Na satelitu Astra odstartovala nekódovaná novinka Welt der Wunder TV

16. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Program je šířen přes kapacitu rakouského telekomunikačního operátora ORS a využívá stejný kmitočet jako například hudební televize Go TV nebo tematická Servus TV.

Satelitní diváci v České republice i na Slovensku si mohou od dnešního dne naladit nový neplacený program Welt der Wunder TV, který má sídlo v Mnichově. Vzhledem k tomu, že jde o nekódovanou stanici, není k jejímu sledování nutné použití žádné dekódovací karty. Welt der Wunder je v Německu známou značkou především díky stejnojmennému tematickému magazínu. Stanice bude kromě dokumentární tvorby přinášet také zpravodajství, reportáže a magazíny. Welt der Wunder TV bude programem s režimem 24/7, k dispozici tedy bude 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Ukázka z vysílání nového kanálu Welt der Wunder TV
Autor: repro foto Welt der Wunder TV

Ukázka z vysílání nového kanálu Welt der Wunder TV

ČTĚTE TAKÉ: Nekódovaná křesťanská stanice Bibel TV testuje na satelitu Astra v HD kvalitě

BRAND24

Stanice, která je nejblíže k označení dokumentární, spojí dohromady zábavu a vzdělávání. Televize má být určena pro ty, kteří hledají nové nápady a chtějí vědět, jak se svět kolem nich mění. Právě pro tyto diváky budeme dělat naši televizi, uvedl Hendrik Hey, producent a programový ředitel kanálu Welt der Wunder TV. Kanál má být určený divákům, kteří jsou moderní, ale zároveň je pro ně podstatná kvalita obsahu. Doufám, že reklamní trh vznik tohoto kanálu ocení a těšíme se na jeho podporu, dodal Hey. Značku Welt der Wunder nedávno propagovala na svém webu i TV Joj jako Svět zázraků.

Parametry příjmu: Astra 1L (19,2 stupně východně), 12663/H, SR 22000, FEC 5/6, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).