Hlavní navigace

Na Nově se bude opět volat řediteli, Jan Andruško bude stálým hostem Volejte Novu

15. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Generální ředitel Novy ale nebude modrátorem nedělního poledního pořadu ze zákulisí této televize jako kdysi Vladimír Železný, bude vystupovat jako jeden z hostů.

Zpátky na obrazovku se vrátí promluvy generálního ředitele televize Nova. Jan Andruško ale nebude stejně jako jeho dávný předchůdce Vladimír Železný moderovat vlastní pořad, stane se ale pravidelným hostem existujícího pořadu Volejte Novu, který televize vysílá o nedělním poledni. Nova to oznámila na dnešní tiskové konferenci k jarnímu programovému schématu. Andruško má v pořadu odpovídat na dotazy diváků a seznamovat je s novými pořady a vizemi skupiny Nova.

BRAND24

SLEDOVALI JSME ŽIVĚ: Tisková konference televize Nova k jarnímu schématu 2013

“Stále častěji se stává, že některé divácké dotazy nebo ohlasy směřují přímo k mým rukám. Diváci chtějí být ve spojení přímo s vedením televize, znát jeho názor, ptát se rovnou u zdroje. A my jim takto vycházíme vstříc, teď budou mít možnost zeptat se mě na cokoliv, co se týká Novy a celé naší skupiny,” uvedl Andruško. Pořad Volejte Novu budou nadále uvádět moderátoři zpravodajských a publicistických pořadů Novy. Dotazy bude možné pokládat i prostřednictvím Facebooku nebo portálu Nova.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).