Hlavní navigace

Muzika CS ve Skylinku dočasně odpojena. Provozovatel má problémy

29. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
29. 9. 2010

Vysílání programu Muzika CS bylo dnes odpoledne dočasně přerušeno na žádost provozovatele kanálu. Taková je alespoň situace v satelitní platformě Skylink, která ho dnes zařadila do své nabídky. Jak uvedl pro server DigiZone.cz její výkonný ředitel Jaromír Glisník, společnost Film Europe, která je také provozovatelem kanálů Kino CS a Doku CS, zjistila technické problémy, jenž ji brání ve vysílání.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Hudební televize Muzika CS vstoupila na satelit Astra 23,5 stupně východně

Film Europe odhalil problémy ve snímkování kanálu Muzika CS, a proto byla distribuce signálu pozastavena. Program je nyní dostupný pouze na takzvaných technických kartách, uvedl pro DigiZone.cz Glisník. Podle jeho slov by měl být problém brzo odstraněn a kanál by mohl být opět během zítřejšího dne v provozu. Problém se ve vysílání projevoval jako velice nepříjemně trhaný obraz, který divákovi znepříjemňoval sledování vysílaných klipů. Stanice je šířena také v IPTV platformě O2TV od společnosti Telefónica O2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).