Hlavní navigace

Multiplex 4 už v řadě míst vysílá, objevila se i testovací smyčka nové TV Pohoda

25. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO Oficiální start plánoval operátor až na 17 hodin, v Praze ale síť obnovila vysílání už krátce po deváté ráno. Obsahuje TV Pohoda a ČT 4 HD.

Televizní multiplex 4 obnovil krátce po deváté hodině ráno vysílání v Praze poté, co se okolo osmé na několik minut odmlčel. Před výlukou stále ještě šířil hudební televizi Óčko, jíž operátor této sítě, společnost Digital Broadcasting, vypověděl ke včerejší půlnoci smlouvu a tento program ode dneška přešel do konkurenčního multiplexu 3. Nyní je v multiplexu 4 úvodní smyčka nové dětské a rodinné televize Pohoda a vysílá v ní sportovní kanál ČT 4 HD, potvrdil serveru DigiZone.cz jeho spolupracovník Čestmír Polák.

Tipy C

K TÉMATU: Startuje „nový“ multiplex 4. Kde ho naladíte a co nabídne?

„V multiplexu 4 v Praze je zatím pouze Pohoda a ČT4 HD, Nova HD chybí. U Pohody je v levém horním rohu žlutý čtverec s bílým písmem SDI 1 a u ČT 4 HD ve stejném rohu také menší žlutý čtverec s bílým písmem HD 1. Vpravo od těchto čtverců jsou normální loga televizí,“ uvedl Polák. Televize Nova dostala od Digital Broadcasting, stejně jako Óčko, výpověď na vysílání v multiplexu 4 ke včerejší půlnoci.


Foto pro DigiZone.cz: Čestmír Polák

Testovací smyčka televize Pohoda v pražském vysílání multiplexu 4

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).