Hlavní navigace

MTV nabídne od ledna nový pořad ze zákulisí akcí a celebrit

30. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 12. 2010

Česko-slovenská verze lifestylového a hudebního kanálu MTV přinese od 5. ledna lokalizovanou mutaci pořadu Backstage, který dává možnost divákům nahlédnout do života celebrit a také různých kulturních akcí – například koncertů, večírků a podobně. Průvodci budou zatím jediné tváře tohoto programu – Hana Zajíčková a Dominik Turza. Ve všední dny jsou časy vysílání stanoveny na 13:40, 16, 19:30 a 22 hodin, o víkendech poběží Backstage v 9:10, 11:40, 16 a 22 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Tuzemskou MTV povede Ondřej Křivka

Cyklus zahájíme reportážemi ze zákulisí další řady Česko Slovenské SuperStar. Abychom zkrátili fanouškům SuperStar čekání na start jedinečné pěvecké show na obrazovkách TV Nova a TV Markíza, nabídneme jim reportáže a záběry ze zákulisí všech castingů Česko Slovenské SuperStar. Štáb MTV mapoval to nezajímavější z castingů v Brně a Bratislavě, v lednu je ještě čekají Košice a Praha, uvedla k novému formátu česko-slovenské MTV mluvčí televize Nova Michaela Fričová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).