Hlavní navigace

Mobilní služba Horizon Go od UPC nebude kopírovat kabelovou nabídku

21. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

K opačnému kroku, tedy k nabídce naopak co nejvyššího počtu programů na mobilní platformě, se rozhodl konkurenční operátor a největší poskytovatel IPTV připojení u nás, společnost O2.

Největší kabelový operátor u nás, společnost UPC Česká republika, nepřeklopí svou klasickou nabídku do mobilní služby Horizon Go, alespoň ne v nejbližší době. Vyplývá to z oficiálního vyjádření operátora pro server DigiZone.cz. Z našich dat vyplývá, že diváci Horizon Go mají zájem především o seriály a sportovní přenosy. V tuto chvíli se tedy spíše než na přidávání dalších kanálů chceme soustředit na vyladění nabídky ve stávajícím rozsahu. Podle toho, na co se budou chtít dívat naši zákazníci, tak se budeme snažit upravovat programovou skladbu, uvedl tiskový mluvčí operátora David Frodl.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Kabelová televize UPC chce nabídnout klientům nahrávání na vzdálená úložiště

K opačnému kroku, tedy k nabídce naopak co nejvyššího počtu programů na mobilní platformě, se rozhodl konkurenční operátor a největší poskytovatel IPTV připojení u nás, společnost O2 Czech Republic. Ta od července nabízí svým klientům v rámci O2TV Go takzvanou zrcadlenou nabídku služby O2TV. V praxi to znamená, že klient O2TV Go má k dispozici díky mobilnímu zařízení (telefon, tablet) stejné programy jako v O2TV. Firma navíc nabízí některé stanice, které nejsou k dispozici například na satelitu. Jedním z takových případů je dokumentární kanál ID Xtra zaměřený na kriminální zločiny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).