Hlavní navigace

Milan Zacha Kučera kreativním a marketingovým ředitelem kanálů Kinosvět a WAR

7. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Kinosvět
Televizní stanice Kinosvět a nově připravovaná televize WAR svět válek, která by měla odstartovat počátkem letošního října tohoto roku, získaly od 1. srpna nového kreativního a marketingového ředitele Milana Zachu Kučeru.

Milan Zacha Kučera se dlouhodobě věnuje oblasti záhad, tajemství a vojenství. Kučera je držitelem ceny Egona Erwina Kische za knihu Největší tajemství Třetí říše a autorem dalších dvou titulů: Archeoastronautických pověstí a Ocelového města. V roce 2015 mu byla Klubem psychotroniky a UFO udělena cena za dvacetiletou badatelskou a publikační činnost. Autorsky se spolupodílel na přípravě mnoha televizních dokumentů. Milan Zacha Kučera až dosud pracoval jako manažer – nejdříve v oblasti cestovního ruchu a následně ve finančním sektoru. 

K TÉMATU: WAR svět válek spustil upoutávku v DVB-T. Vystřídal zpravodajskou Z24

BRAND24

V Milanu Zachovi Kučerovi získáváme nejen odborníka na slovo vzatého, ale i zapáleného tvůrce, který, věřím, naplní obě obrazovky exkluzivním českým, slovenským a polským obsahem, nejen svým, ale i svých spolupracovníků a kolegů, říká Leoš Pohl, provozovatel stanice, a dodává: Nejdříve to budou publicistické Tajemné horizonty a postupně přijdou seriály o tajných společnostech, o výzkumu nacistického podzemí v Polsku, dojde i na tajemství templářů a stranou nezůstane ani UFO.

Milan Zacha Kučera se bude věnovat i marketingu obou televizních stanic. Za cíl si klade oslovit a přitáhnout k TV Kinosvět a TV WAR všechny, kteří se zajímají o záhady a tajemství a o svět vojenství.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).