Hlavní navigace

MF Dnes se v aktuálním vydání věnuje podrobně digitalizaci

17. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
17. 4. 2009

Deník MF Dnes se věnuje necelých čtrnáct dní před ukončením analogového terestrického vysílání z pražského Žižkova přechodu na digitální signál. Texty připravili redaktoři Roman Všetečka a Dana Jakešová a celkem jich vyšlo šest. V první článku se list věnuje koupi set-top-box a upozorňuje na to, že nemusí být drahý. Záleží pochopitelně na tom, jaké máte požadavky – zdali vám stačí klasický nebo chcete např. lépe vybavený s pevným diskem, PVR apod.

BRAND24

O tom, jak je pokryta Praha a její okolí, se dozvíte ve stejnojmenném článku, který přináší aktuální seznam vysílačů, jež šíří multiplexy 1 až 4. Jako zdroj jsou tu uvedeny České Radiokomunikace a vysílatelé. Důležitá je také problematika společných televizních antén, které se věnuje další text. Právě dnes se jí z pohledu zákona věnujeme i my na DigiZone.cz.

V článku Čeká na vás větší televizní nabídka se podrobněji seznámíte s obsahem jednotlivých síti. Dále ještě obsahuje průvodce digitalizací od MF Dnes návod na zapojení set-top-boxu a souhrnný text pod názvem Televizi chytnete už jen digitálně.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).