Hlavní navigace

Maximální provázanost s divákem? Slibuje ho nekódovaná Joiz. Startuje už dnes

5. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Televize nabídne svým divákům na webu nejen informace, ale také možnost jeho obsah vytvářet. Podle zpráv na webu počítá i s využitím technologie HbbTV.

Šíření prostřednictvím satelitu Astra, pozice 19,2 stupně východně, dnes v 17 hodin zahájí německá verze nekódovaného kanálu Joiz, který na tamní trh přichází ze Švýcarska. Svým zaměřením je Joiz zcela unikátním programem, protože klade velký důraz na komunikací prostřednictvím sociálních sítí – Facebooku, Twitteru a dalších. Joiz se na svých webových stránkách označuje jako platforma po řadu lidí odlišných kultur a různých názorů. Stanice bude bavit, informovat a zároveň poradí, jak si jednoduše vyměňovat mezi sebou informace prostřednictvím různých komunikačních prostředků.

K TÉMATU: Kanál Joiz zaměřený na nová média už testuje na satelitu Astra

BRAND24

Neodmyslitelnou součástí televize bude pochopitelně webový portál na adrese: http://www.joiz.de. Ten už je v provozu v tuto chvíli a potencionální divák si může udělat poměrně jasnou představu o tom, co mu stanice nabídne. Joiz nabídne na webu nejen informace samotným uživatelům, ale umožní jim také obsah webového portálu vytvářet. Podělte se se svým názorem s ostatními, protože zpětná vazba je zkrátka nutností, vyzývá chystaná televize, která odstartuje již za pár hodin. Uživatel, který bude ale na web nahrávat jakýkoliv obsah, musí pochopitelně souhlasit s podmínkami užití. Jak je z informací na webu patrné, televize také počítá s využitím technologie HbbTV.

Parametry příjmu: Astra 1M (19,2 stupně východně), 12460/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S, kódování žádné (FTA)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).