Hlavní navigace

Martin Veselovský a Daniela Drtinová chystají Naše události a komentáře pro TV Barrandov

1. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jednání s vydavatelstvím Economia zkrachovala na financování projektu. Vydavatelství Empresa Media Jaromíra Soukupa chce původní tým Událostí, komentářů využít i pro tištěná média.

Události, komentáře České televize dostanou brzy konkurenci, za kterou budou stát původní tváře i s týmem tohoto pořadu. Moderátoři Daniela Drtinová a Martin Veselovský, ale i editoři Jan Rozkošný, Jan Ouředník a Ondřej Kopa se po neúspěšném jednání o společném projektu s vydavatelstvím Economia dohodli se společností Empresa Media Jaromíra Soukupa, jíž patří televize Barrandov. Právě na této stanici by se měl objevit nový publicistický formát Naše události a komentáře, který doplní hlavní zpravodajskou relaci Naše zprávy.

K TÉMATU: Martin Veselovský po šesti letech opouští tým Událostí, komentářů

BRAND24

Novinka by se měla poprvé objevit ve vysílání 12. května od 22:00 hod., tedy přímo proti Událostem, komentářům na ČT 24. Naznačují to předběžné programové plány TV Barrandov pro 20. týden letošního roku. Ze stejných plánů vyplývá, že pořad bude mít půlhodinovou stopáž a televize ho bude vysílat pouze ve všední dny s výjimkou pátku, kdy v tento čas na Barrandově běží lechtivý magazín Intim s Heidy Janků. V moderování Našich událostí a komentářů se budou Martin Veselovský s Danielou Drtinovou střídat v týdenním taktu, podobně jako na ČT 24.

Pokud jste dočetli až sem, jsme rádi, že jsme vás naším aprílovým žertem nachytali.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).