Hlavní navigace

Markíza spustila novou platformu pro SuperStar, nabízí i speciální internetový kanál

15. 4. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Komerční televize chce tímto krokem maximálně zatáhnout diváka do dění v pěvecké soutěži. Stránka podporuje mj. i komunikaci na Facebooku, Twitteru a Instagramu.

Slovenská stanice Markíza se rozhodla v rámci aktuálního ročníku pěvecké show SuperStar posunout laťku zábavy ještě o něco dál. Na speciální stránce http://supertv.markiza.sk/ nabízí během živých přenosů internetový kanál nazvaný SuperTV zaCOOLisie, který zájemcům zprostředkuje dění ze zákulisí nonstop. Zájemci o pěveckou soutěž tak mohou získat ještě více informací než z klasické televizní obrazovky. Tuto novinku si televize poprvé vyzkoušela včera, kdy ji podle internetových statistik navštívilo přes pět tisíc reálných uživatelů.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Máme rádi Česko se propadlo o třetinu diváků: pod Nevinné lži i SuperStar

Moderátorem a ústřední tváří SuperTV je Michal Sabo, který doprovází i ranním vysíláním rádia Europa 2. Produkčně projekt zastřešuje Rado Kafka a jeho administrátorkou je web promotion manažerka TV Markíza Lujza Bubánová, prozradil PR manažer stanice Lukáš Kočišek. Webové stránky počítají s funkčností i na nejnovějších verzích internetových prohlížečů Internet Explorer, Chrome, Firefox nebo Safari. Systém umožňuje synchronizaci dat mezi uživateli v reálném čase a je schopen ve vteřině reagovat na nárůst počtu uživatelů, upozornil Kočišek.

BRAND24

Z ARCHIVU: Máme rádi Česko začalo vítězstvím, Prima family porazila Nevinné lži i SuperStar

SuperTV slouží ale především jako platforma, která má spojovat fanoušky SuperStar. Kromě on-line vysílání jsou tu integrovány i sociální sítě, jako jsou Facebook nebo Twitter a nechybí ani podpora Instagramu. Stránka umožňuje zapojovat se do dění v reálném čase. Design SuperTV je moderní a poutavý, přičemž koresponduje s již existující internetovou stránkou SuperStar. Web má několik módů podle toho, zda právě probíhá živé vysílání. Synchronizaci jejich přepínání zajišťuje administrátor, který zároveň může v reálném čase řídit vše, co diváci uvidí, dodal PR manažer.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).