Hlavní navigace

Markíza s Novou nabídnou Talentmanii od září. Víme podrobnosti

14. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
14. 5. 2010

UVNITŘ LOGO Talentmanie, oficiální název pro hlavní podzimní tahák televizí Nova a Markíza. Moderovat ji bude Adéla Banášová a objeví se v ní mimo jiné také Palo Habera. Před chvíli o tom informovaly obě televize prostřednictvím tiskových zpráv. Do nové talentové show se může přihlásit kdokoliv bez rozdílu věku. Výherce získá odměnu ve výši 150 tisíc eur, přibližně 4 miliony korun.

K TÉMATU: Nova a Markíza si registrovaly Česko Slovenskou Talentmánii

Chceme navázat na výjimečný loňský podzim a přinést českým a slovenským televizním divákům další skvělou show, z níž vzejde zasloužený vítěz, uvedl při této příležitosti generální ředitel televize Nova Petr Dvořák. Po úspěchu Česko Slovenské SuperStar je pro nás velkou výzvou spolupracovat na dalším mezinárodním projektu, v kterém hledáme zajímavé talenty a umožníme tak širokému spektru Slováků a Čechů předvést svoje mimořádné schopnosti, slibuje šéf Markízy Václav Mika.

ČTĚTE TAKÉ: Nova s Markízou se nevzdávají, budou mít vlastní „Got Talent“

BRAND24

Talentmanie bude mít osm kategorií. Půjde o: Děti, Tanec, Cirkus, Comedy, Zpěv, Hudební nástroje a Jiné. Castingy se budou konat v devíti městech České republiky a sedmi lokalitách na Slovensku. Při této příležitosti spustila obě média webovou stránku, která funguje jako tzv. microsite na webu Markízy. Talentmanii naleznete na webu prostřednictvím adresy www.talentmani­a.tv. Mimo jiné už je zde také oficiálně zveřejněné logo této soutěže. Jak z webových stránek vyplývá, Nova s Markízou budou Talentmanii vysílat od září do prosince.

Oficiální logo česko-slovenské show Talentmania. (Zdroj: Talentmania.tv)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).