Hlavní navigace

Markíza po Novém roce zruší večerní Adela show s Adelou Banášovou

21. 12. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 12. 2010

Denní talk show Adely Banášové na nejsledovanější slovenské televizi Markíza po Novém roce skončí. Stanice s ním nepočítá s lednovém ceníku reklamy, upozornil server Mediálne.sk. Adela show přitom mělo plnit podobnou roli jako Show Jana Krause na české televizi Prima, tedy přitáhnout pozornost mladšího publika, na které Markíza cílí při prodeji reklamních časů. Na pořadu se dramaturgicky podílel i český moderátor Leoš Mareš.

K TÉMATU: Podzim na slovenských televizích? Talentové soutěže, nové seriály a talk show

BRAND24

Show v tradičním programovém okně po 22. hodině chybí. S největší pravděpodobností to však neznamená, že relace končí – Markíza už v minulosti uvedla, že se zábavným pořadem nadále počítá. Adela show je také v seznamu formátů plánovaných na příští rok, uvedl web. Podle Mediálne.sk půjde tedy asi o přestávku v „reklamně hluchém období“, kterým bývá začátek roku. Markíza však tuto informaci zatím nepotvrdila. Z lednového schématu zmizely i Noční Televizní noviny.

Adela Banášová patří mezi nejpopulárnější televizní moderátorky na Slovensku. Působila jako porotkyně v česko-slovenské talentové show Talentmania, společně s Leošem Marešem moderovala první Česko Slovenskou SuperStar a v minulosti seděla v porotě soutěže Slovensko má talent, kterou vysílala Markíza. V této porotě byl i Jan Kraus, který letos se stejnou soutěží přesedlal na konkurenční televizi Joj a Primu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).