Hlavní navigace

Markíza nabízí zdarma nováckou Ulici, ta ji na webu zpoplatnila

11. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
11. 7. 2008

DOPLNĚNO O VYJÁDŘENÍ TV NOVA Česká komerční jednička Nova a slovenská Markíza mají společné to, že obě patří pod mediální skupina Central European Media Enterprises (CME). Odlišují se však přístupem k seriálu Ulice. Zatímco Nova, která seriál produkuje, ho ve své půjčovně zpoplatnila částkou 45 Kč, její slovenská sestra ho zde nabízí ke shlédnutí úplně zadarmo. Všiml si toho server Mediálne.sk. Podle licenční smlouvy máme právo seriál vysílat online, sdělila webu mluvčí Markízy Oľga Dúbravská, která tedy ve věci nevidí problém.

ČTĚTE TAKÉ: Ordinace v růžové zahradě na internetu: 45 Kč / 0 Sk

BRAND24

Redakce serveru DigiZone.cz má slíbenou odpověď od mluvčí Novy Veroniky Šmítkové a zveřejní ji ihned po tom, co ji obdrží. Ulice není jediným seriálem, který bylo možné takto online shlédnout. Markíza v lednu nabídla na svém webu Pojišťovnu štěstí a po dohodě s Novou ho tehdy musela stáhnout. Dá se očekávat, že by tedy mohlo v tomto případě dojít ke stejnému kroku.

VYJÁDŘENÍ MLUVČÍ TV NOVA VERONIKY ŠMÍTKOVÉ:
Víme o tom a je to v pořádku. V souvislosti s marketingovou kampaní k uvedení Ulice na naší sesterské stanici jsme se s Markízou dohodli na možnosti bezplatného stažení seriálu po dobu 30 dní.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).