Hlavní navigace

Markíza a Joj na jaře vsadí na nové reality show o dětech a novodobých emigrantech

6. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejsledovanější slovenská televize sází na reality show zaměřené na rodiče a děti, Jojka bude sledovat osudy lidí, kteří se rozhodli odstěhovat do zahraničí

Tři nové reality show zaměřené na reálný život Slováků nabídnou na jaře dvě nejsledovanější slovenské televize Markíza a Joj. Zatímco Markíza sází především na konflikty mezi dětmi a rodiči, Jojka bude sledovat osudy lidí, kteří se z ekonomických důvodů rozhodli hledat práci v zahraničí. Informuje o tom web Omediach.com. Markíza podle něj vsadila na licenční formáty, Joj přichází s původním projektem.

K TÉMATU: Třetí kanál Jojky odstartuje v březnu. Nabídne zpravodajství, dokumenty a lifestyle

Na Markíze se objeví reality show Nejpřísnější rodiče, která sleduje neposlušné děti ve vzorných rodinách. “Nezvládnutelní teenegeři ve věku od 13 do 17 let žjí v každém díle týden v nové rodině s přísnými pravidly výchovy. Kamery sledují jejich chování,” popisuje web. Jde o lokální verzi britského formátu World's Strictest Parents. Druhou premiérovou reality show je pořad Naši mě zabijí!, který využívá skrytou kameru. V originále jde o francouzský formát My Parents are Gonna Love You!, v němž syn nebo dcera doběhne své rodiče tím, že jim představí známou celebritu jako svého nového životního partnera.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Fooor, čtvrtý kanál Markízy, odstartuje 25. února. Tři dny po české Telce

Hlavní novinkou televize Joj pro letošní jaro bude původní reality show Sbohem Slovensko, v nichž televize sleduje příběhy lidí, kteří se rozhodli opustit zemi a žít v zahraničí. Joj sleduje jejch kroky od samotného rozhodnutí po realizaci a potíže, které je provázejí v novém domově. „Jsou mezi nimi i tací, co zahrančí znají jen z bezstarostné dovolené a neovládají žádný cizí jazyk. Jejich počáteční euforii zákonitě vystřídá trpké zklamání z neúprosné reality, která je přivítá za hranicemi bývalé vlasti,“ přiblížila televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).