Hlavní navigace

Marcel Procházka v Radiokomunikacích povýšil, bude ředitelem pro regulaci

14. 1. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Procházka je podle generálního ředitele operátora Michala Čupy dostatečnou zárukou k tom, že změny na poli vysílacích služeb, které v budoucnu proběhnou, budou veřejností přijaty kladně.

Dosavadní manažer pro rozvoj služeb a strategii Českých Radiokomunikací Marcel Procházka se stává členem nejužšího vedení tohoto operátora. Nově bude zastávat funkci ředitele pro regulaci. Věřím, že Marcel Procházka představuje dostatečnou záruku, že nadcházející inovační změny na poli televizního a rozhlasového vysílání budou pozitivně přijaty nejen regulátorem, ale i odbornou audiencí a především diváky, uvedl při příležitosti jmenování Procházky do funkce generální ředitel Českých Radiokomunikací Michal Čupa.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Experiment DVB-T2 v Praze skončil, Radiokomunikace v něm chtějí pokračovat

Důvěru, kterou jsem dostal od generálního ředitele, beru velmi vážně. Těším se, že zhodnotím nejen své dlouholeté zkušenosti, ale především se budu aktivně podílet na významných inovativních změnách vysílacích platforem a zvýšení kvality vysílání v budoucnu, konstatoval sám Procházka, který do Českých Radiokomunikací nastoupil před lety ze společnosti Karneval Media, kterou později pohltil operátor UPC Česká republika. Zde v minulosti zastával pozice technického ředitele a ředitele pro rozvoj služeb a podnikání.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).