Hlavní navigace

Máme připraveny dva nové kanály, prozradil šéf Novy Andruško

30. 1. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 1. 2012

Nikoliv jeden, ale dva volné televizní kanály může divákům v budoucnu nabídnout televize Nova. V rozhovoru pro sobotní vydání deníku MF DNES to prozradil její generální ředitel Jan Andruško. Máme připravený Kanál 5 i Kanál 6. Ale kdy přesně s tím přijdeme, ještě není finálně rozhodnuto. Zabrzdila nás chmurná vyhlídka z druhé poloviny loňského roku – kde je Evropa, co čeká eurozónu, jaký to bude mít dopad na českou ekonomiku, uvedl Andruško.

BRAND24

Z ARCHIVU: TV Nova přehodnocuje start Kanálu 5. Možná to nebude letos, říká její šéf

Jak už je tedy delší dobu známo, Nova Group chce teď rozvíjet především placené služby. Půjde buď o prémiové placené kanály nebo programy, které budou dostupné v rámci některého balíčku. Pak je tu internetová služba Voyo, kterou jsme naplno spustili v prosinci. Zatím jsme spokojeni: plníme plán, který jsme si předsevzali, uvedl šéf nejsledovanější televize u nás. Cestu placených služeb by mohlo Nově zavírat pirátství, s tím ale podle slov Andruška skupina usilovně bojuje. Cesta k pirátským nahrávkám se ve světě zavírá a doufám, že se bude zavírat i u nás, doufá generální ředitel Novy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).