Hlavní navigace

Majitel CS Filmu si registruje ochranné známky a logo s názvem Kino Svět

20. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Není jisté, zda jde o nový televizní kanál, který Leoš Pohl připravuje a pro nějž nakupuje část produkce od křesťanské televize Noe

Ochrannou známku a logo Kino Svět si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat Československá filmová společnost, provozovatel kabelových a satelitních kanálů CS Film a CS mini. Vedle loga jde o slovní názvy Kino Svět a Kinosvět. CS Film se přitom dosud orientoval výhradě a na českou a slovenskou filmovou tvorbu. Majitel stanice Leoš Pohl podle informací serveru DigiZone.cz připravuje novou televizní stanici, zda se ale registrované známky týkají právě jí, není jasné. Pohl serveru DigiZone.cz nezvedal mobilní telefon.

BRAND24

K TÉMATU: CS Film začal vysílat sérii dokumentů o nacistech z vlastní produkce

Přípravu nového televizního kanálu z portfolia Československé filmové společnosti ale v rozhovoru pro DigiZone.cz potvrdil ředitel křesťanské televize Noe Leoš Ryška: “Leoš Pohl chystá i další kanál a hodí se mu na něj naše dokumenty, které se mu jeví dostatečně alternativní.” Televize Noe prodává Pohlovi i dětské pořady pro jeho televizi CS mini, která vysílá v dopoledních hodinách na pozici CS Filmu. Nedávno vstoupila i do jeho pražského multiplexu DVB-T označovaného jako Regionální síť 4, který vysílá na kanálu 46 z vysílačů Ládví, Strahov a Zelený Pruh.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).