Hlavní navigace

Love Nature zahajuje streamování ve 4K ve 32 zemích. Objednat se dá i z Česka

24. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Love Nature
Dokumenty a seriály s přírodní tématikou jsou nyní dostupné v rozlišení Ultra HD (4K) mj. pro Německo či Velkou Británii. A prostřednictvím celé řady zařízení.

Se zprávou přišel server Broadband TV News a kanál Love Nature ji zveřejnil i na svém twitterovém účtu s tím, že po například USA, Austrálii či výše zmiňovaných zemích bude v brzké době následovat i Kanada. O dalších evropských zemích, včetně Česka a Slovenska, jsem zmínku nenašel, ale…

Poplatek za měsíční sledování je 4,99 €, avšak na stránce LoveNature.com (viz galerie) je vidět i v českých korunách (149,99 Kč) s tím, že aplikace je k dispozici zdarma mj. na Amazon Appstore, Google Play a také na LoveNature.com.

BRAND24

Na adrese LoveNature.com jsem také našel nabídku na sledování měsíc zdarma a jak je vidět z galerie, jde to i z Česka. Po krátké registraci dorazil přístupový kód a objevila se zpráva o platbě kreditní kartou, což jsem už vynechal.

Streamované dokumenty jsou podle Love Nature ke zhlédnutí prostřednictvím webového rozhraní a dále pak na zařízeních jako je Apple TV, Amazon Fire TV či Xbox 360. A také prostřednictvím televizorů s operačním systémem Android TV, tedy Sony a Philips (TP Vision), a Samsung Smart TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).