Hlavní navigace

„Levně a chutně“ bude vařit na Nově místo Ládi Hrušky reportér František Nyklas

14. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hruška skončil v roli lidového kuchaře na Nově se závěrem února. Kolem jeho osoby se za jeho působení vytvořil doslova fenomén. Jeho kuchařky se prodalo přes tři sta tisíc kusů.

Novým „kulinářským guru“ se na Nově místo Ládi Hrušky stane od zítřka reportér Televizních novin František Nyklas. Nejsledovanější česká televize to oznámila na svém bulvárním webu Prásk. Nova představí úplně nový koncept rubriky „Levně a chutně“. Novou hvězdou může být každý z vás! Vařit před kamerou budete přímo vy. V roli kuchařů-diváků budete mít jedinečnou možnost předvést své domácí recepty a předat tak vlastní kuchařské dovednosti dalším příznivcům rychlého vaření. O divácké recepty tedy nepřijdete, slibuje Nova, která Nyklase pasovala do role jakéhosi dohlížitele.

BRAND24

K TÉMATU: „Kuchař“ Hruška na Nově skončil, rubrika Levně a chutně pokračuje

Hruška skončil v roli lidového kuchaře na Nově se závěrem února. Kolem jeho osoby se za jeho působení vytvořil doslova fenomén. Láďa Hruška působil nejprve jako obyčejný reportér v Televizních novinách, později začal hodnotit kvalitu potravin a odtud zbýval jen krůček k tomu, aby začal sám „vařit“. V rámci kuchařských experimentů přicházel nejen s vlastními recepty, ale řadu tipů mu posílali i diváci TV Nova. Recepty hledal Hruška také na internetu. Vrcholem jeho „kuchařské kariéry“ byla kuchařka Vaříme s Láďou Hruškou, které se do začátku prosince loňského roku prodalo 300 tisíc kusů. Tím se stala publikace jedním z nejúspěšnějších titulů českých knihkupectví vůbec.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).