Hlavní navigace

Kubelkovou nahradí v Top Star magazínu podle bulváru bývalá tvář Barrandova

22. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO – Podle zatím oficiálně nepotvrzené informace, kterou televize nechce komentovat, by mohla být náhradníkem za Ivu Kubelkovou modelka a playmate Eva Perkausová.

Moderátorka Iva Kubelková už nebude od podzimu tváří společenského magazínu Top Start, který vysílá televize Prima. Kubelková to sdělila svým fanouškům na sociální síti Facebook. Milí příznivci Top Star magazínu. 17.8. uvidíte poslední díl letního Top Star magazínu a zároveň poslední díl, který budu moderovat. V tomto pořadu jsem strávila velmi hezké dva roky a děkuji všem, kteří se na tomto pořadu podíleli za spolupráci a vám moc děkuji za vaši pozitivní podporu a vaše reakce, oznámila divákům pořadu moderátorka a modelka. Iva Kubelková zároveň naznačila, že by se brzo mohla objevit v nových pořadech.

BRAND24

Z ARCHIVU: Top Star magazín na Primě z nového studia, Kubelková častěji vyrazí do terénu

Podle zatím oficiálně nepotvrzené informace, kterou televize nechce komentovat, by mohla být náhradníkem za Ivu Kubelkovou modelka a playmate Eva Perkausová. V dnešním vydání o tom informuje v rubrice Společnost na straně 8 bulvární deník Blesk. Zdali se jedná o pravdivou informaci, ukáže tisková konference k podzimnímu programovému schématu, kterou Prima chystá na 6. srpna. Je pravda, že jsem byla na kamerových zkouškách, ale zatím nevím o tom, že bych tu práci získala, uvedla ke svému možnému nástupu do týmu Primy Perkausová, která měla začátkem roku na TV Barrandov krátce pořad Svět v barvách.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).