Hlavní navigace

Křesťanská televize Lux si nadělila k šestým narozeninám nové logo

6. 5. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: EPA
UVNITŘ FOTO – Náklady na vysílání jsou hrazeny převážně z podpory členů Klubu přátel televize Lux, který má aktuálně přes čtrnáct a půl tisíce členů.

Zcela nové logo si při příležitosti šestých narozenin nadělila slovenská křesťanská televize Lux, která je dostupná v nekódované podobě prostřednictvím satelitu Astra 3B a dále v nabídce více jak stovky kabelových operátorů a také v lokálních digitálních terestrických multiplexech (DVB-T) u našich východních sousedů. Zájemci ji mohou také naladit jako součást premiové služby Plustelka (v základní nabídce bez poplatků) a v satelitní službě Digi TV. Dominantním prvkem nového loga je písmeno L, které je umístěno do černé ohraničeného čtverce. Pod názvem LUX je pak doplněno slovo „televizía“.

Nové logo televize Lux. Obrázek lze zvětšit.
Autor: repro foto TV Lux

Nové logo televize Lux. Obrázek lze zvětšit.

ČTĚTE TAKÉ: Křesťanská TV Noe má problémy s RRTV kvůli nadržování Andreji Kiskovi na úkor Róberta Fica

BRAND24

TV Lux spustila vysílání 4. května 2008 a při jejím založení stáli tři společníci – Konference biskupů Slovenska (KBS) , Salesiáni dona Boska a LUX communication – společenství pro šíření hodnot evangelia v médiích. V současnosti jsou vlastníky televize už jen KBS se šedesátiprocentním a LUX communication se čtyřicetiprocentním podílem. Náklady na vysílání jsou hrazeny převážně z podpory členů Klubu přátel televize Lux, který má aktuálně přes 14.500 členů. Ambicí TV LUX je budovat televizní alternativu, a jak sama televize dodává – prostředek šíření klidu a povzbuzení.

Foto: EPA

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).