Hlavní navigace

Konkurence se nás snaží očernit, tvrdí operátor o kritice kvality Regionální sítě 1

14. 3. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Provozovatel sítě pro server DigiZone.cz nevyloučil, že na některých vysílačích se v minulosti problémy vyskytly, ovšem nebyly tak závažné, jak se tvrdí na diskusních fórech.

Za nekalé praktiky konkurence označil Ivo Brabec, který je provozovatelem Regionální sítě 1, kritiku svého zemského digitálního multiplexu, jež se objevuje na různých odborných diskusních fórech. Lokální síť podle něj funguje bez problémů a je zároveň konkurence schopná. Brabec označuje kritiky na diskusních fórech za anonymy, kteří mají podle jeho slov kvalitu Regionální sítě 1 očernit. Snažil jsem se s těmito lidmi komunikovat, ale nikdy se mi nikdo neozval. V tuto chvíli mám dojem, že jde o konkurenční boj, uvedl českobudějovický podnikatel a dodal, že v oblasti telekomunikací se stal velkým skeptikem.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Regionální síť 1 expandovala do Karlových Varů, nabízí i Óčko

Jako konkrétní případ se například na diskusním fóru našeho webu objevila informace o vyhoření aktivní části vysílače Lipno – Vítkův Hrádek. Epochální rozjezd byl nahrazen tichým úprkem. Aktivní část vysilače prý po desetidenním provozu v dřevěné buňce tamní rozhledny vyhořela a byla odvezena. Druha anténní část zatím stále hyzdí ochoz vyhlídkové časti rozhledny, napsal na konci února do fóra jeden z uživatelů s přezdívkou Sax. Na Víktově Hrádku shořela jedna zásuvka ve výčepní restauraci. Jestli z toho někdo dělá, že shořel vysílač, tak to absolutně není pravda, reagoval na kritiku Ivo Brabec.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).