Hlavní navigace

Michal Hrdlička posilou moderátorského týmu Sportovních novin na Nově

10. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hrdličku mohou znát diváci Novy jako komentátora sportovních přenosů a také jako jejich moderátora. Svou premiéru ve Sportovních novinách si odbude už dnes.

Po jednadvacetiletém Martinu Čermákovi míří do moderátorského týmu Sportovních novin na TV Nova další nováček, třiadvacetiletý Michal Hrdlička. Přesto, že v tomto zpravodajském bloku ho uvidí diváci poprvé, na Nově už pracuje čtyři roky. Doposud se ale věnoval pouze sportovním přenosům, které komentoval a případně v nich vystupoval jako moderátor. Nova je v poslední době se změnami ve zpravodajství poměrně aktivní. Například Ivetu Vítovou nedávno přesunula do polední relace.

Tipy C

K TÉMATU: Kanoista Martin Čermák novým moderátorem Sportovních novin na Nově

Před čtyřmi lety jsem byl poměrně nervózní a bylo to na mě znát. Svůj první rozhovor jsem dělal v roce 2009 s Janem Kollerem před kvalifikačním utkáním Česko – Polsko. Postupně jsem získával na jistotě a nyní se cítím výborně, na vysílání se velice těším – nastupuje ten správný adrenalin, uvedl při příležitosti svého kariérního postupu sám Hrdlička. Moderátor Michal Hrdlička pochází z ryze sportovní rodiny, sportu se věnuje už od útlého věku. Původně měl být profesionálním fotbalistou, plány mu však zhatilo zranění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).