Hlavní navigace

KoKo TV na Barrandově bude pokračovat, končí Profesionálové

16. 3. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
16. 3. 2009

Některá média informovala v minulých dnech o tom, že digitální televize Barrandov ukončila výrobu skečové KoKo TV a sitcomu Profesionálové. Není to až tak úplně pravda, alespoň v případě prvního jmenovaného pořadu. KoKo TV se v nové podobě vrátí na obrazovku TV Barrandov v květnu 2009, řekl serveru DigiZone.cz místopředseda představenstva a ředitel marketingu a PR digitální TV Barrandov Janis Sidovský.

Za pořadem KoKo TV stojí známé tváře ze stand up comedy show Na stojáka kanálu HBO. Ti, kteří si oblíbili seriál Profesionálové, mají bohužel smůlu. Seriál Profesionálové končí 11. dílem, který vysíláme 24. března. Všechny díly umístíme od 25.3. do našeho archívu na www.barrandov­.tv, dodal Sidovský. Původní seriál z policejního prostředí vyšel ze stejnojmenného seriálu slovenské komerční televize Joj a Barrandov jej uváděla každé úterý od 13. ledna.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).