Hlavní navigace

Klienty satelitní služby freeSAT čeká zítra přeladění stanice Slovak Sport 1 HD

3. 9. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zákazníkům, kteří využívají satelitní přijímač freeSAT, bude aktualizace provedena automaticky. Parametry Slovak Sportu 1 ve standardním rozlišení se nemění.

Zákazníci satelitní služby freeSAT budou muset do zítra přeladit tematický kanál Slovak Sport 1 ve vysokém rozlišení (HDTV), a to za podmínky, že mají vlastní přijímač pro příjem programů z družice. Změna na certifikovaných boxech operátora proběhne automaticky. Na změnu upozornila satelitní služba na svém webu a souvisí s přechodem kanálu na novou kapacitu. Operátor Slovak Telekom, z jehož frekvence byla stanice provozovaná doposud, se tento program rozhodl z nabídky služeb Magio Sat a Nová Digi k 1. září vyřadit.

NEPŘEHLÉDNĚTE: freeSAT zařadí jako první satelitní služba Sport 1 HD, nabídne i Šlágr TV

BRAND24

V pátek 4. září proběhne přeladění kanálu Slovak Sport TV 1 HD. Kanál je součástí balíčku freeSAT HD. Zákazníkům, kteří využívají satelitní přijímač freeSAT, bude aktualizace provedena automaticky. Zákazníci, kteří využívají vlastní satelitní přijímač, si mohou tyto programy přeladit. Aktualizované technické parametry naleznete v seznamu frekvencí, píše operátor na svém webu. freeSAT je jedinou satelitní službou na území České republiky, která tuto stanici v HD kvalitě svým klientům nabízí. Parametry Slovak Sportu SD se nemění.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 12034/V, SR 30000, FEC 3/4, norma DVB-S2

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).