Hlavní navigace

Kdyby Talentmania prohrála? Jde o jeden večer v týdnu, říká Petr Dvořák

30. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
30. 8. 2010

Televize Nova si není svojí talentovou soutěží Talentmania tak jistá, jak by se zdálo. Úvodní díl této show v neděli sice sledovalo v průměru víc diváků než konkurenční Česko Slovensko má talent na Primě, po první hodině ale diváci přecházeli ke konkurenci a Talentmania ztrácela. Viceprezident CME a dosavadní generální ředitel Novy Petr Dvořák navíc v rozhovoru pro dnešní vydání časopisu Týden naznačil, že s případnou prohrou počítá.

K TÉMATU: Souboj talentových soutěží vyhrála Nova, ale jen o 200 tisíc diváků

Když jsme nyní připravovali společný projekt Novy s Markízou proti konkurenčnímu Primy a Jojky, byli jsme velmi ostražití. Ale i kdyby se to nepodařilo, je to jen jeden večer v týdnu…, konstatuje Dvořák. Nova však společně s Markízou nasadí od středy do neděle na každý večer od 20 hodin sestřihy castingových kol Taletnmanie a v neděli kvůli této soutěži odvysílala čtyři mimořádné zpravodajské relace Rychlé Televizní noviny jenom o Talentmanii.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Také na Slovensku vyhrála Talentmania nad Česko Slovensko má talent

Nově reálně hrozí, že po úvodním díle Talentmanie boj s konkurenčním formátem Česko Slovensko má talent prohraje, stejně jako před pěti lety prohrála souboj „kontejnorových“ reality show Big Brother a VyVolení. Teď je náš přístup jiný, namítá v rozhovoru pro Týden Dvořák. Když jsme na podzim 2005 uváděli Big Brothera proti VyVoleným, měli jsme trochu arogantní pocit, že i kdyby Nova vysílala pruhy nebo zrnění, stejně u ní lidi zůstanou. To se nám tehdy vymstilo, míní. Ten podzim nebyl vůbec pozitivní, budu si to dlouho pamatovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).