Hlavní navigace

Karel Roden usedne potřetí do křesla terapeuta

6. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost HBO Europe se rozhodla pokračovat se seriálem Terapie v hlavní roli s Karlem Rodenem. Tuto třetí sérii hlásí jako poslední.

První série se natáčela v roce 2011, druhá v roce 2013. Na obrazovce se objevily vždy na podzim. Dvě předchozí série se téměř celé odehrávaly v pracovně psychologa Marka Pošty (Karel Roden) a sledovali jsme každý den „osud“ někoho jiného. V roli kolegyně se objevila slovenská herečka Kamila Magálová. V první sérii mluvila česky, ve druhé slovensky.

BRAND24

Poslední série se bude natáčet od dubna do července 2016. O režii se postará pětinásobný držitel Českého lva Petr Zelenka, který se podílel i na předchozích řadách, a mladý režisér a producent Matěj Chlupáček, stojící například za projekty Bez doteku nebo Polednice, která v současné době běží v českých kinech. O scénář seriálu, který HBO Europe připravuje se společností Evolution Films, se postarali celkem čtyři scenáristé – Petr Zelenka, Tereza Dusová, Iva Klestilová a Robert Geisler. Kameramanem třetí řady je Alexander Šurkala.

Připomeňme výčet vlastní seriálové české tvorby společnosti HBO Europe: Hořící keř (2013), Až po uši (2014) nebo nejnovější projekt Mamon (2015)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).