Hlavní navigace

Kanály CS TV chystají proměnu grafiky. Postará se o ní renomované studio Oreo

20. 9. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Proměnou grafiky projde v blízké době nejen Česká televize a hudební kanál Óčko, ale také tematické stanice pod hlavičkou CS TV, které provozuje společnost Film Europe.

Tematické stanice Doku CS, Kino CS a Muzika CS, které provozuje společnost Film Europe slovenského podnikatele Ivana Hronce, projdou v krátké době redesignem. Serveru DigiZone.cz to potvrdil obchodní ředitel firmy Tomáš Žondra. V nové grafice se bude více pracovat se symbolem CS, který bude ústředním motivem. O grafický obal programů se opět postará studio Oreo, jehož zákazníky už byly v minulosti například zpravodajská TA3 nebo komerční Markíza.

VIDEOGALERIE: nové promo Film Europe Channel a tematické bloky Doku CS a Kino CS

Oreo už pro Film Europe vyrábělo grafický obal jeho stejnojmenné stanice a také současný vizuál kanálů CS TV. On-air, tedy divákům na obrazovce, by se měla nová grafika objevit do měsíce. Pravděpodobně se tak stane tedy v průběhu října, nejpozději v listopadu. Kompletně nový grafický obal chystá také hudební televize Óčko, která letos oslaví deset let, od října bude inovované logo ve všech svých komunikačních kanálech používat také Česká televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).