Hlavní navigace

Kanály AXN White a AXN Black vstoupí na český a slovenský trh 1. října

13. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE Hlavním tahákem kanálu AXN White má být seriál Klientův seznam s Jennifer Love Hewitt, AXN Black přichystalo pro diváky Spartaka. Ten však už v Česku běžel.

Hned první říjnový den vstoupí na český a slovenský trh stanice AXN White a AXN Black, které nahradí dosavadní vysílání kanálů AXN Crime a AXN Scifi. AXN Black nabídne kombinaci klasických seriálů a reality show, například Spartakus: Krev a písek, AXN White přichystalo na odpolední vysílání mnohadílné seriálové řady, v hlavním vysílacím čase se pak setkáte se seriály založenými na silných postavách, jako je například Klientům seznam (The Client List).

Tipy C

K TÉMATU: AXN Sci-Fi a AXN Crime v Česku končí, nahradí je AXN Black a AXN White

Seriál Spartakus: Krev a písek se na obrazovce AXN Black objeví poprvé 29. září ve 21 hodin, Klientův list s Jeniffer Love Hewitt ve stejný den i čas ovšem na AXN White. Na úbytě by ale neměli být ani diváci vlajkové lodi, tedy samotného kanálu AXN. Ten od začátku září uvede nové díly francouzského seriálu Profil zločinu. Kanály AXN White a AXN Black bude možné najít všude tam, kde doposud vysílaly stanice AXN Crime a AXN Scifi, tedy v nabídkách kabelových, IPTV a satelitních operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).