Hlavní navigace

Kanál O2 Info má v multiplexu 4 povolení od RRTV

14. 1. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 322915
14. 1. 2009

Promo program společnosti Telefónica O2 s názvem O2 Info má povolení vysílat v digitálním terestrickému multiplexu 4, jehož signál je šířen v Praze, Plzni, Brně a Ostravě. Serveru DigiZone.cz to řekl předseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) Václav Žák. Telefónica O2 mohla kanál do sítě zařadit díky možnosti vysílat v terestrických multiplexech tzv. převzaté vysílání. Povolení pro kanál O2 Info udělila RRTV operátorovi již loni v červnu.

K TÉMATU: Jak si Telefónica dělá z multiplexu 4 propagaci O2TV

Telefónica O2 se netají tím, že program má posloužit v multiplexu 4 právě k propagaci IPTV produktu O2TV. Televizní kanál zaměřený na propagaci služeb a programů digitální televize O2TV obsahuje především ukázky filmů z virtuální videopůjčovny s názvem Videotéka O2TV, tipy na pořady ze 70 televizních kanálů a instruktážní návody pro práci s O2TV, sdělil DigiZone.cz ředitel pro vztahy s médii Vlastimil Sršeň.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).