Hlavní navigace

Kanál Filmbox začne vysílat nepřetržitě

21. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 9. 2010

UVNITŘ PROGRAM NA ŘÍJEN Filmový kanál Filmbox společnosti SPI International bude vysílat od příštího měsíce nepřetržitě, tedy 24 hodin denně. Vyplývá to z programového schématu, které stanice zveřejnila na svých webových stránkách http://www.fil­mbox.eu/. V současné době kanál vysílá od dopoledních hodin do přibližně druhé hodiny ranní. Ve zbývajícím čase mohou diváci vidět upoutávky na pořady i nové snímky firmy.

Tipy C

DOKUMENT: Programové schéma Filmboxu na měsíc říjen (PDF, 311 kB)

V rozšířeném vysílacím čase se mohou diváci těšit opět na filmy z videotéky společnosti SPI International. Mezi prvními, které se tu objeví, jsou například Adaptace, Ptačí svět, Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů nebo Hodiny. Oficiálně bylo vysílání stanice zahájeno 28. října 2005 ve 20:30 hod. Filmbox magazínem. Program se nejprve objevil na dost neatraktivní (z pohledu českého diváka) družici Amos 2 na pozici 4 stupně západně. V době, Filmbox začínal, měl jeho majitel k dispozici přibližně 1 300 filmových titulů, a signál programu na satelitu nebyl kódován.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).