Hlavní navigace

Kanál Filmbox Family vstoupil do České republiky

3. 5. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 5. 2010

Filmový kanál Filmbox Family, za jehož spuštěním stojí generální ředitel společnosti SPI International pro střední Evropu Ivan Hronec, vstoupil v sobotu oficiálně do České republiky. Program, který byl doposud určený pouze pro distribuci v Polsku, je od 1. května dostupný také zákazníkům satelitní platformy UPC Direct na nové pozici 0,8 st. západně.

Jak již z názvu kanálu vyplývá, Filmbox Family je určený široké veřejnosti a počítá se s tím, že k obrazovce by měly usedat především rodiny. Zákazníci platformy mají k dispozici elektronického programového průvodce (EPG) a aktivní je také česká jazyková stopa. Program nevysílá celých 24 hodin denně. Startuje každý den v 8 hodin ráno Polskými pohádkami, konec je stanoven okolo 22. hodiny. Stanice prozatím nemá české webové stránky. Originální je možné najít jako podsekci na adrese: www.filmboxex­tra.pl/program/fil­mboxfamily/dzis.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).