Hlavní navigace

Kanál ČT 4 HD do své nabídky zařadí i kabelová televize Nej TV

7. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po vybraných kabelových a IPTV operátorech, o kterých už byla na DigiZone.cz řeč, se stanice objeví také v nabídce společnosti BKS Capital Partners, která je provozovatelem služby Nej TV.

Program ČT 4 ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) bude dostupný také pro zákazníky kabelové televize známé pod značkou Nej TV. Serveru DigiZone.cz to potvrdil její generální ředitel Nicolas Boissin. Kanál ČT 4 HD bude dostupný v rámci nejnižší digitální nabídky (Najisto), konstatoval Boissin a dodal: Zároveň je program dostupný také v SD kvalitě přepočítaný do HD. Stanice ČT 4 HD odstartovala neoficiálně již ve čtvrtek, první operátoři ji do svých nabídek zařadili v pátek.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Startuje ČT 4 HD. Kde všude ji budete moci naladit?

Datum startu sportovního kanálu České televize ve vysokém rozlišení nebylo vybráno náhodou. Právě v pátek byl ve Švédsku a Finsku zahájen světový šampionát v hokeji, kterého se účastní také Češi. Program je k dispozici operátorům na satelitní pozici 23,5 stupně východně. Jeho distributorem je společnost E4C Group. Program je dále dostupný mimo jiné také v kabelové sítí společnosti UPC Česká republika nebo v nabídce IPTV operátora Telefonica Czech Republic a jeho služby O2TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).