Hlavní navigace

Kabelový operátor UPC jedná o zařazení Retro Music Television

12. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
12. 4. 2010

Český hudební kanál Retro Music Television, který se orientuje na zahraniční i tuzemskou scénu v období od 60. do 90. let minulého století, by se mohl v budoucnu objevit v nabídce digitální kabelové televize společnosti UPC Česká republika. V pořadu UPC informuje zákazníkům této sítě mluvčí společnosti František Malina vzkázal, že jednání se stanicí probíhají.

Především starší diváci se zajímají o to, zdali zařadíme novou českou hudební televizní stanici Retro Music Television. Mohu prozradit, že s představiteli této televizní stanice jsme vstoupili již do jednání, konstatoval v pořadu UPC informuje Malina. Program se v současné době vysílá nekódovaně prostřednictvím satelitní pozice 23,5 st. východně. Koncem května bude její signál zakódován a dostanou se k němu pouze zákazníci platforem CS Link a Skylink. Dostupný by měl být postupně i u dalších operátorů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).