Hlavní navigace

JOJ Plus má již logo a vysílá upoutávky

3. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
3. 10. 2008

Nový slovenský kanál JOJ Plus, který zahajuje vysílání v neděli v 19:55, už nevysílá pouze promosmyčku s identifikací stanice a programovým schématem na první den, ale objevilo se zde konečně i logo stanice a první ukázky z chystaných pořadů, jako je např. seriál Doktor z hor nebo telenovela Smutek v srdci. Signál komerční televize JOJ Plus, sesterského programu TV JOJ, prozatím není kódován, ale do budoucna bude dostupný v Česku pouze majitelům karet od společnosti TradeTec. Kanál je dostupný na satelitu Astra 23.5 st. vých. na frekvenci 11798/H s SR 27500 a FEC 3/4 spolu s televizemi Z1, TV JOJ, testem a Novou HD.

FOTO: Screenshot z testovacího vysílání JOJ Plus (JPG, 38 kB)

BRAND24

JOJ Plus nasadí v pondělí vždy od 20 hodin film. Ve stejný čas ale v úterý to bude normalizační Žena za pultem, a po ní přijde na řadu seriál Siska. Ve vysílání pak nebudou chybět ani romantické filmy, které si zarezervují celou prime-timeovou středu. Pátky a neděle budou patřit opět filmům. Zatímco první ze jmenovaných dnů těm klasickým, Hvězdné kino je přichystáno na poslední den v týdnu. Dále se ve vysílání objeví např. Julie Lescaut, Donna Leonová, Panoptikum města pražského nebo Linda.

ČTĚTE TAKÉ:
Podívejte se, jak bude vypadat prime-time televize JOJ Plus
JOJ Plus odstartuje 5. října
Tematický kanál televize JOJ získal na Slovensku licenci

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).